PROJEKTIOSAAJA, Rekrytointi

Haemme henkilöä projektitehtäviin. Työhön kuuluu lähinnä katodisten suojauksien toimitusprojektien eri vaiheet, suunnittelu, hankinnat, valmistus/ valvonta, asennus, huolto. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomeen ja lähialueille, pääasiassa Norjaan. Tulet toimeen englanniksi, ruotsin ja norjan kieli olisi iso apu. Sopiva tausta on tekninen koulutus , sähkö, elektroniikka, tietokone tms. Toimenkuvaa voidaan sovittaa valittavan henkilön mukaan. Tietoliikennetaidot, modeemit, langattomat reitittimet  ovat tärkeä osa työtäsi Tärkein ominaisuutesi on kyky ja halu oppia uusia asiota. Myös osa-aikatyö voi tulla kysymykseen, samoin osittainen etätyö. Lähetä lyhyt sähköposti itsestäsi jos tehtävä kiinnostaa, otamme sitten yhteyttä

info@leion.fi
http://storvalen.reinebruene.no/

Leion Oy Jouko Elfving.