Leion Oy:n on tänään 12. maaliskuuta julkistanut uudistuneen yritysilmeensä ja verkkosivustonsa.

Verkkopalvelun ja yritysilmeen uudistuksella haluamme kertoa entistä selkeämmin yrityksemme palveluista ja osaamisesta asiakkaillemme, kertoo Leion Oy:n toimitusjohtaja Jouko Elfving.

Leion Oy Leion on kokonaisvaltaisiin sähkökemiallisiin korroosion ehkäisyratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Leion toteuttaa katodisen suojauksen ratkaisuja laivojen ja merelle alttiina olevien rakenteiden sekä teollisuuden lämmönvaihtimien, säiliöiden ja putkistojen korroosion ehkäisyyn. Leion on sähkökemianalan huippuosaaja, joka uskaltaa ottaa vastuun toimittamiensa korroosion ehkäisyratkaisuiden toiminnasta. Yrityksen tuotteet ja palvelut säästävät niin rahaa kuin luontoakin. Rakenteiden ja hyödykkeiden elinkaaret pitenevät sekä polttoaineen tarve vähenee, minkä lisäksi asiakasyritysten oman toiminnan ennakoitavuus paranee ja seisokkien määrä vähenee. Leion Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä.

Lue lisää: https://www.leion.fi/wordpress/

Lisätietoja

Lisätietoja Leion Oy:stä ja tästä tiedotteesta on saatavana:

Sähköpostitse: info@leion.fi
Puhelimitse: 040 521 6078
Yhteystiedot
Leion Oy
Esseninkatu 15
50170 Mikkeli

Puh: +358 (0)40 521 6078
Email: info@leion.fi
Web: https://www.leion.fi/wordpress