Leion Oy

Leion Oy on suomalainen kokonaisvaltaisiin sähkökemiallisiin korroosion ehkäisyratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Leion toteuttaa katodisen suojauksen ratkaisuja laivojen ja merelle alttiina olevien rakenteiden sekä teollisuuden lämmönvaihtimien, säiliöiden ja putkistojen korroosion ehkäisyyn.

Leion Oy on sähkökemianalan huippuosaaja, joka uskaltaa ottaa vastuun toimittamiensa korroosion ehkäisyratkaisuiden toiminnasta. Valmiiden, vakioitujen ja älykkäiden korroosion ehkäisyyn suunniteltujen ratkaisujen lisäksi yrityksemme tuottaa myös inhibiittejä teollisuuden tarpeisiin sekä korroosion ehkäisyyn liittyviä konsultointipalveluita.

Yrityksemme tuotteet ja palvelut säästävät niin rahaa kuin luontoakin. Rakenteiden ja hyödykkeiden elinkaaret pitenevät sekä polttoaineen tarve vähenee, minkä lisäksi asiakasyritystemme oman toiminnan ennakoitavuus paranee ja seisokkien määrä vähenee.

Leion Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä, mistä käsin palvelemme asiakasyrityksiämme kotimaassa, pohjoismaissa ja kauempanakin.

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078