Leion paljasti uudistuneen yritysilmeensä ja Web-palvelunsa

11.03.2009 - 18:45

Leion Oy:n on tänään 12. maaliskuuta julkistanut uudistuneen yritysilmeensä ja verkkosivustonsa.

Verkkopalvelun ja yritysilmeen uudistuksella haluamme kertoa entistä selkeämmin yrityksemme palveluista ja osaamisesta asiakkaillemme, kertoo Leion Oy:n toimitusjohtaja Jouko Elfving.

Leion Oy Leion on kokonaisvaltaisiin sähkökemiallisiin korroosion ehkäisyratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Leion toteuttaa katodisen suojauksen ratkaisuja laivojen ja merelle alttiina olevien rakenteiden sekä teollisuuden lämmönvaihtimien, säiliöiden ja putkistojen korroosion ehkäisyyn. Leion on sähkökemianalan huippuosaaja, joka uskaltaa ottaa vastuun toimittamiensa korroosion ehkäisyratkaisuiden toiminnasta. Yrityksen tuotteet ja palvelut säästävät niin rahaa kuin luontoakin. Rakenteiden ja hyödykkeiden elinkaaret pitenevät sekä polttoaineen tarve vähenee, minkä lisäksi asiakasyritysten oman toiminnan ennakoitavuus paranee ja seisokkien määrä vähenee. Leion Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Lue lisää: http://www.leion.fi/

Lisätietoja Lisätietoja Leion Oy:stä ja tästä tiedotteesta on saatavana: Sähköpostitse: info@leion.fi Puhelimitse: 040 521 6078 Yhteystiedot Leion Oy Esseninkatu 15 50170 Mikkeli Puh: +358 (0)40 521 6078 Email: info@leion.fi Web: http://www.leion.fi

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078