Konsultointi

Leion tarjoaa konsultointipalveluita erilaisiin korroosion ehkäisytehtäviin. Toteutamme katodisten suojausten ja muiden sähkökemiallisten ratkaisujen suunnittelua, sekä toteutamme projekteja sopimuksen mukaisessa laajuudessa, materiaalitoimituksista aina avaimet käteen -projekteihen. Leion Oy:n erikoisalaa ovat katodisten suojausten toiminnan tarkistukset, huollot ja vikadiagnostiikka, laivoilla, putkistoissa ja teollisuuden eri kohteissa. Teemme korroosioriskiarvioita asiakkaan lähettämistä liuos-näytteistä. Periaatteemme on toteuttaa toimiva korroosionesto kustannustehokkaimmalla tavalla. Kehitämme ja valmistamme kotimaisia, myrkyttömiä Leion-inhibiitttejä, jotka ovat optimoituja kyseiseen kohteeseen.

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078